• diensten

  Diensten

  Klik hieronder op een van de categorieƫn voor meer informatie. Uiteraard kan Loof u ook van dienst zijn als u bijvoorbeeld een banner of een kaartje wilt laten ontwerpen.

  Mocht uw specifieke keuze er niet bijstaan, neem dan gerust contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek of meer informatie.

 • webdesign

  Webdesign

  Uw website is een waardevol onderdeel van de communicatie van uw bedrijf of organisatie. Het is dan ook belangrijk dat er zorgvuldig is nagedacht over het ontwerp en de structuur.

  Loof heeft alles in huis voor de ontwikkeling van een complete op maat gemaakte website. Naast het ontwerp van websites kunt u hier ook terecht voor bijvoorbeeld animaties en online advertenties.

 • logo- en huisstijlontwerp

  Logo- en huisstijlontwerp

  Een belangrijk onderdeel van de identiteit van een organisatie is het logo. Een logo is een beeldmerk dat een organisatie vertegenwoordigd. Uw huisstijl is het visitekaartje van uw onderneming of organisatie. Het is dan ook belangrijk dat goed is nagedacht over de typografie, de stijl en kleurgebruik.

  Om tot een goed ontwerp te komen, is het belangrijk om te bepalen welke sfeer een organisatie wil uitdragen. Daarnaast moet een logo ook passen bij de doelgroep die uw organisatie wil aanspreken.

  Desgewenst kan uw huisstijl doorgevoerd worden in al uw communicatiemateriaal. Denk daarbij aan uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, flyers en folders en uw website.

 • ontwerp drukwerk

  Ontwerp drukwerk

  Loof kan zorgdragen voor diverse vormen van drukwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld brochures, folders en flyers. Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met uw specifieke doelgroep.

  Om de herkenbaarheid te waarborgen is het belangrijk om bij het ontwerpen van drukwerk rekening te houden met de huisstijl van een organisatie. Deze huisstijl kan Loof ook eventueel voor u ontwikkelen.

  Loof combineert creativiteit met herkenbaarheid om zo tot een perfect ontwerp voor uw drukwerk te komen.

 • fotografie

  Fotografie

  Naast ontwerp is Loof ook thuis in toegepaste fotografie. Foto's dienen vaak als basis voor advertenties of folders, maar ook op een website staan vaak foto's.

  Foto's kunnen een bepaalde sfeer creƫren, maar kunnen ook puur informatief van karakter zijn. Loof kan naast het grafisch ontwerp ook de fotografie verzorgen.

Loof, creatief communiceren   |   Zandvoortweg 69   |   3741 BB Baarn   |   +31(0)35 879 5329

Deze site is klimaatneutraal

Cleanbitslogo